Stro

Sinds vele jaren verkopen wij tarwestro en koolzaadstro als stalstrooisel voor hobbymatig of professioneel gebruik. De tarwestro en koolzaadstro worden rechtstreeks ingekocht bij de akkerbouwer. Ons tarwestro en koolzaadstro worden ingekocht bij akkerbouwers uit Noord- en Oost-Groningen en is door ons zorgvuldig geselecteerd. Tarwestro en koolzaadstro wordt door ons in de zomer rechtstreeks van het land verkocht en in de winter vanuit opslag. Aangezien wij het vervoer van stro in eigen hand houden kunnen wij de kwaliteit van het stro ter plaatse beoordelen.

Naast tarwestro verkopen wij ook gerstestro. Gerstestro wordt voornamelijk gebruikt als structuurhoudend voer voor melk- en jongvee. Gerstestro is minder geschikt voor strooisel, omdat het een was-achtig laagje bevat en een gesloten structuur heeft. Hierdoor neemt gerstestro minder vocht op.

De diverse soorten stro is te zowel te leveren in grote balen als kleine balen. Kleine balen wegen ca. 20 kg en grote balen variëren van 300 tot 400 kg.

Mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen voor de prijs en leveringsvoorwaarden.