Over ons

“De Zevenster” Kuipers V.O.F. is sinds 1956 een familiebedrijf actief in diervoeders. Begonnen met krachtvoer en ruwvoer voor agrarische bedrijven en uitgegroeid tot een onderneming met een divers assortiment aan diervoeders, kunstmest en overige agrarische producten. Ongeveer 20 jaar geleden hebben wij besloten ons ook te gaan richten op particulieren en zijn hierdoor ook het adres geworden voor uw huisdieren en tuin.

Binnen onze regio zijn wij leverancier van veevoeders afkomstig van de Gebr. Fuite te Genemuiden. Deze leveren kwalitatief hoogwaardige producten voor rundvee, schapen, paarden, pluimvee en klein vee. Tevens kunnen wij voorzien in diverse soorten ruwvoeders. Deze ruwvoeders worden vooraf door ons zelf gecontroleerd op kwaliteit tevens verzorgen wij zelf het vervoer van de producten.

Binnen ons assortiment huisdiervoeders willen wij ons onderscheiden in kwalitatief hoogwaardige diervoeders tegen een betaalbare prijs. Wij vinden dat uw dieren zich op hun gemak moet voelen bij u, maar dat u zich ook op uw gemak voelt bij hun.

Op onze locatie in Zuidhorn hebben wij de mogelijkheid om vanuit voorraad te kunnen leveren. Mochten u een product willen die niet beschikbaar is in ons assortiment zullen wij deze voor u bestellen.

Graag zouden wij u verwelkomen in onze winkel.